Binanım örneklerinin seçimi

Serbest zamanı : 2023-05-18  Görüntülerin sayısı :

Bir sürü tür inşaat templesi var. Ne tür inşaat koşullarını seçmelisiniz?

1,Wood formwork

Şu and a, orman formu çalışmaları genelde in şaat alanlarında kullanılır. Genelde kullanılanlar yedi hikaye tahtasıdır, sekiz hikaye tahtasıdır.

2,Çelik formu

Çelik formları, evler veya köprüler inşaatı sırasında beton dökmek için bir forma aracı olarak kullanılan orman formu çalışmalarının uzantısıdır. Yükseltme sisteminde komponent gücü yüksektir ve birleştirilmiş güçlük büyükdür. Tablo üretimi doğruluğunu sağlayabilir, birlikleri sıkı ve kolayca değiştirilemez. Ancak çelik formu çalışmaları çok a ğırlı ve mobil kurumları sırasında taşıma makinelerini yükseltmek için kullanılması gerekiyor. Bu yüzden daha yüksek maliyetlere sebep olur.

3, Aluminum şablonu

Aluminum templeleri, aynı zamanda aluminium alloy templeleri olarak bilinen, a ğaç templelerinden ve çelik templelerinden sonra ortaya çıkan yeni bir nesil templelerdir. Çelik formülü ile karşılaştırıldığında, kendi a ğırlığı relativ hafif, fakat yük taşıma kapasitesi de tamamen iyi, özellikle mehanize operasyonları için uygun. Ayrıca, aluminium formülü düzgün bir yüzeyi var, ki etkili olarak beton kalitesini geliştirebilir. Orman templeleriyle karşılaştırıldığında, aluminium alloy templelerini eklemenin maliyeti relativ yüksektir. Keçici fondarla yapılan in şaat birimleri için, aluminium templelerini yerleştirilmiş mollar olarak kullanarak pahalıdır.

4,Glued formwork

Gözlük formülü genellikle ağaç çökücüsü ve bamboo çökücüsünden oluşur. Bu şekilde hafif kilo, büyük bölge, ikinci işleme için uygun, ve birçok dönüş zamanları vardır. Ayrıca, bamboo çökücüsü ağacından daha güçlü, güçlü ve sertlik sahiptir. Su veya suyu açığa çıkarken bile kolay değiştirilmez.

5, Plastik Şablon

Yeni tür yuvarlak plastik örneklerini "tahta plastik ile değiştirme" yeşil uzun süredir geliştirmesini sağlayabileceğini söyleyebilir. Bu maliyeti aluminium örneklerinden daha düşük ve kullanımında serbest ajanları gerekmiyor ve yeniden kullanmak kolay. Ulusal yeşil binaların geliştirme ihtiyaçlarına göre daha çok uyumlu, fakat in şaat maliyeti tahta örneklerinden daha yüksek.

Yapılandırma sürecinde in şaat birimi uygun bir örnek seçmek için bazı pahalı faktörleri, dönüş faktörleri, beton görüntü faktörleri, vb.