Bina Şablonu Destek Sisteminin Seçimi

Serbest zamanı : 2023-05-19  Görüntülerin sayısı :

Şablon desteği sistemi aşağıdaki türlere bölünmüş ve seçim özel mühendislik gerekçelerine dayanılmalı.

1. Çift tipi çelik boru destek sistemi

Küçük durumlar:

Dikkatsiz: Dikkatli köşe, dikkatli köşe hızlandırma ile yatay köşe ile bağlanıyor, dikkatli köşe düzgün hızlandırma ile bağlanıyor ve bu yüzden zayıf durum sağlamıştır.

Ortamda dost değildir. Ana köpek çoğunlukla 100. × 100 kare metre, büyük miktarda a ğaç girişi var.

Yüksek yaşlanma hızı: birçok yıldır pazarda dolaşıyor, ciddi korozyon ve duvarın kalınlığıyla genellikle 3 mm'den az.

Düşük etkileşimliliği: Boşaltma sürecinde, hızlandırmalar boşaltılması ve toplanması gerekiyor, yavaş boşaltma hızına neden olur.

Yüksek kaybı: Daha hızlı bağlantı çelik borusundan ayrılır, bu yüzden daha hızlı kaybeden yüksek hızlı bir hızla uğramıştır.

Yüksek kalın yüksekliği pazardaki çelik borusunun uzunluğuyla sınırlı ve yüksekliğin ve modulusun birleşmesi fleksibil değildir.

2. Bowl bucket type steel pipe support system

Tavsiyeler: Kasal çantası in şaat endüstrisinde çok yıldır geniş kullanılan bir destek sistemidir. Bırçak sadece hızlı ve çalışma kurtarımı toplamak ve patlamak için değil, aynı zamanda basit bir yapı, stabil ve güvenilir bir stres vardır. Bırak operasyonundan kaçırmak kolay değil, serbest aksisyonları kaybetmek, kullanmak güvenli, uygun ve ekonomik.

Üniversiteliği fakir ve yardımcılar kolayca zarar verir ve tamir etmek için rahatsız ediyor. Ayrıca pazar, kase sahipleri için diagonal barlar gibi özellikler özellikleri yoktur ve onların çoğu, gerçek taşıma kapasitesini azaltmak için çelik boru hızlı tutucularla birleştirmeli.

3. Portal çerçeve çelik boru destek sistemi

Portal çerçeveleri Güney Çin'de ve dekorasyon endüstrisinde geniş olarak kullanılır. Portal dağıtım standart ve standartlaştırılmış komponentlere a it, yüksek çalışma etkinliğini kurmak ve yüksek çalışma etkinliğini sağlayan ve yüksek çalışma etkinliğini sağlıyor. Orada kullanılan çizgi çizgi çubuklar küçük bir bölüm ve iyi ekonomi var. Ancak, bir araç tabanlı standartlaşmış ürün olarak, üniversitelik ile de sorunlar var.

4. Disk buckle çelik boru destek sistemi

Kıvır tipi çelik boru destek sisteminin önlemleri:

1. Yüzey yüklük yüklük kapasiteleriyle sıcak dip galvanize girdi.

2. Düğüm bağlantısı güvenilir ve dikey ve yatay köşeler aksiyle bağlantılır, yanlarındaki güçlerine karşı çerçevesinin stabiliyetini geliştirir.

3. Çap komponentlerinin serializasyonu ve standartizasyonu tasarımı, fleksibil eşleşmelerle çeşitli yapılara ve uzay yapılandırmalara uyum sağlayabilir. Çaprazlı çöreklerin bağlantısı yüzünden, çörekler yapılara, uzay yapılara da uyum sağlayabilir.

4. Diğer destek sistemleri ile karşılaştırıldığında, ürün aynı yük şartları altında 15 yıl boyunca yaşamış.

5. Soket anahtar yolu çelik boru bracketi

İşleştirmek kolay, maliyetli ve güvenli ve güvenilir bir bina modeli destek sistemi, zararsız parçalar olmadan kullanılabilir, güvenilir ve güvenilir bir şekilde güvenilir. Şablon dönüşünü hızlandırabilir, yatırımları kurtarabilir, çalışma maliyetlerini azaltır ve inşaat dönemini kısayabilir.

6. Bench mold

Form çalışmaları, ayrıca uçuş formülü olarak bilinen bir araç tipi formülüdür. Genelde odada bir model var. Form çalışmaları, platformlu plakalar, kuşlar, bracketler, destekler ve ayaklar ile oluşturulan büyük bir araç tipi formüdür. Bütün ayaklar yıkılıp taşınabilir ve dökülen yerden yukarı katına yeniden kullanılabilir. Yüksek yüksek binalarda büyük baylar ve derinlikler olan beton katların in şaatına uygun, soğuk depolar ve depolar gibi binalarda sütun kapları olmayan ışık yersiz katlar inşaatına uygun.

7. Aluminum alloy template

Kısa inşaat döngüsü, birçok tekrarlama, düşük kullanım maliyeti, uygun inşaat, iyi stabil, yüksek taşıma kapasitesi, geniş uygulama menzili, yüksek recikli değeri ve yerde basit yönetimi