Şablon desteklemesi ne zaman kaldırılabilir

Serbest zamanı : 2023-05-17  Görüntülerin sayısı :

Kıpırdam köpüsü dağıtma projesinin bir parçasıdır. Kıpırdam köpüsü ve düz köpüsünün altındaki uzağı 200 mm'den daha büyük olmamalı. Kıpırdam sopası uzunluğu ve çevreli kıpırdam sopalara bölünmüştür. Çiftlikte stabilize bir rol oynuyor. Ufqiy tarama köpüsü dikey tarama köpüsünün altında yerleştirilir ve gücü düz köpüsüne gönderilir ve sonra yatay tarama köpüsünün üzerinden temel tarafına gönderilir.

Yüksek ve çevreli parçalara bölünmüş: uzunluğun parçalama köşeleri: parçanın uzunluğu yönünde ayarlanan parçalar; Ufqiy tarama köpüsü: Çöpücüğün üzerinde yuvarlak bir köpücük ayarlandı.

Kıpırdam sopanı ayarlamanın fonksiyonu

Şablon desteğinin bütün güçlüğünü etkili olarak ayarlamak, dikey pol stresi üniformalı oluşturuyor. Bu demek oluyor ki, düzgün kolların birlikte çok etkili çalışmalarını sağlayarak, bu yüzden taşıma kapasitesini geliştirmek ve yerel destek sertliğinin fenomeni de çok küçük ve deformasyonun çok büyük olmasını sağlayarak bütün desteğin stabiliyetini etkileyecek. Aşa ğıdaki formül çalışmalarının desteği için, tüm formül desteğinin stabillik performansını azaltmak için temel alanın yerel bölgesinde önemli deformasyonun bir parçasından kaçırabilir.

Yedi günlük beton yağdırdıktan sonra, altı boğaz kutusu kaldırılabilir. Aslında beton tamamen kurur olduğu sürece, aşağı boğaz kutusu artık gerekli değil, böylece bu kutusu bu anda kaldırılabilir. Beton tutulması çok önemlidir. Eğer ciddiye almazsa, beton kuruyu ve kırıklığını kolayca etkileyebilir ve evin stabiliyetini ciddiye etkileyebilir. Beton katı ve duvarları üstündeki plastik film katı ile suya almalı. Ayrıca beton bölümü iyi kontrol edilmeli ve çok ince veya çok kalın olamaz, yoksa bütün inşaat ilerlemesini etkileyecek.