Çelik bozulmuş formu destek sistemi

Serbest zamanı : 2023-05-16  Görüntülerin sayısı :

Çeliğin arka kaburganları ve formu destek sistemleri bina formu çalışmalarının güçlendirilmesini anlatıyor. Çelik arka kaburganları formu çalışmalarını güçlendirmek ve desteklemek için kullanılan bir inşaat materyalidir. Çelik arka kaburganlarından oluşturulmuş ve yüksek güç ve stabillik ile destekleyen materyallerden oluşturulmuş. Şablon deformasyonu ve değiştirmeyi etkili olarak engelleyebilir.

Çelik arka kaburgalarının kiralama avantajları: yeniden kullanılabilir: çelik arka kaburgaları birçok kez kullanılabilir, örnek değiştirme maliyetini azaltır. İyileştirici inşaat: Çelik arka kaburganları inşaat ihtiyaçlarına göre uygun ve elastik bir şekilde birleştirilebilir, zamanı kurtarmak ve çalışma maliyetlerine göre. Güzel güçlendirme etkisi: Çelik geri kaburganları formişin destek gücünü etkili olarak arttırabilir, formişin kalitesini ve stabilitesini sağlayabilirler. Ortamın koruması: Çelik arka çantası çelik tarafından yapılır ve çevre kirliliğini azaltır.

Şablon destek sistemi, örnek destek teknolojisine dayanan yapısal destek metodu. Bir binanın yapısal komponentlerini güvenilir bağlantılarla destek sistemine bağlamak için standartlaştırılmış komponentleri ve bağlantıları kullanır, böylece güvenilir bir destek sistemi oluşturur.

Şablon destek sisteminin özellikleri nedir? Düzenli destek kabul etmek, komponentlerin standartlaştırması yüksektir ve formwork çıkarma kalitesi iyi. İşçilerin operasyonlarının uygun inşaat ve düşük zorlukları projenin etkileşimliliğini ve uzunluğunu geliştirmesine yardım ediyor. Çelik tarafından ağaçları değiştirmek ağaçları kurtarır, birçok kez dönüşür ve birçok kez yeniden kullanılabilir. Basit ve güvenilir operasyon, basit ve güvenli inşaat ve kolay yönetim. İçinde ve dışarıdaki köşeler ve kısa parça duvarları için beton komponentlerin kalitesini oluşturmak üzere önemli etkisi var. İşçilerin suçsuz operasyonundan kaçınıyor. İşçilerin çalışma ağırlığını azaltın, işi kurtarın ve maliyeti kurtarın.

Toplam olarak, çelik geri yıkılmış formül desteği sisteminin avantajları ve özellikleri temel yapılarda gereksiz bir bina maddeleri olduğunu gösteriyor.