Yeni formwork destek sistemi ne kadar

Serbest zamanı : 2022-06-10  Görüntülerin sayısı :



Ne kadar para, farklı projeler için, geneller edilemez. It depends on the requirements of the construction party, the distance of the place of use, whether it is domestic or foreign, etc. the main amount of money can be roughly estimated, not the exact price.


Yeni örnek destek sistem şirketinin satış süreci böyle:




Fiyatını tanımadan önce yeni forma destek sisteminin değerini anlamalıyız.


İyi bir şekilde oluşturma etkisi.


Yeni çelik desteği sistemi yüksek güç ve stabilit sahiptir ve güçlü destek sistemi yükselmeye başlayan, sarsık sızdırma ve yapısal deformasyonu yok edebilir. Özellikle ölçülü sonuçları geliştirmek için büyük bir rol oynuyor.


2. düşük mal.


Yeni çelik desteği sisteminin dönüştürme zamanları 300 kere daha fazla ulaşabilir. Tek kullanım maliyeti düşük ve kalan oranı yüksek. Bu yaklaşık çevresel dostluk bir materyaldir.


3. Güvenli ve medeniyetli inşaat için yardımcı.


Yeni çelik desteği sistemi inşaat için kabul edildi. Çöp edildikten sonra, çöp, ateş tehlikesi, zincir, yer üzerinde kalan ağaç çöplükleri ve diğer inşaat çöplükleri gördü. Yapılım alanı temiz ve yeşil inşaat standartlarına uyuyor.


4. Basit teknoloji ve operasyon.


The new steel support system is easy to install, operate and learn. It is welcomed by the site installation workers.


5. Yüksek inşaat etkinliği ve kısa süre.


Gelenekli formwork çelik destek sistemi ile karşılaştırıldığında, yeni formwork çelik destek sistemi yüksek inşaat etkinliğine sahip. Bu inşaat dönemini çok kısayabilir, yönetim maliyetlerini kurtarabilir ve malzeme geliştiricilerinin geliştirme döngüsünü kısayabilir.


6. geniş uygulama menzili.


Yeni formu destek sistemi bütün duvar yapılarına, çerçevesi yapılara, çerçevesi yapılara ve duvar sütunlarına uygulanır.